Старбъкс с 15-и обект в България

 Старбъкс с 15-и обект в България

Световноизвестната кафе верига Старбъкс откри своето 15-о кафене в София. Специален гост на събитието беше Поли Генова, която зарадва своите фенове с автографи и снимки. Кафенето е на ключова позиция в центъра на София – площад „Славейков“, на ъгъла на улиците „Граф Игнатиев“ и „Г. С. Раковски“.
Обектът е от съвсем нов тип и за първи път е брандиран в оранжево, а не в традиционното за бранда зелено. Интериорният дизайн е разработен специално за местоположението с акцент върху градската култура и традициите. Заведението е с фокус към съвременния градски човек и забързаното ежедневие. Площад „Славейков“ е от безспорните символи на София. Знаково пространство с дух и история, любимо място за срещи на всеки от жителите и гостите на града, в центъра на което още от 19. век винаги е присъствало кафенето като социално средище. Това е причината новото заведение да е изградено с особено внимание и като интериор, и като обслужване. Всички гости може да се насладят както на емблематичните напитки на веригата, приготвени с кафе 100% арабика, така и на иновативните ѝ сезонни предложения.
„Щастлив съм, че с обекта на площад „Славейков“ разширяваме присъствието на Старбъкс в страната. Така още повече наши почитатели ще имат възможност да се насладят на ароматните кафе напитки, както и на уникалното Старбъкс изживяване. Този обект се открива след двегодишна пауза, заради пандемията и е особено важен за нас. Четиринадесетгодишният ни опит на българския пазар ни научи да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на изискванията на нашите клиенти. Затова вярваме, че ще предоставим уникално преживяване на жителите и гостите на София“, заяви Иван Георгиев, регионален оперативен директор на Старбъкс за Румъния и България.
По време на откриването първите сто посетители получиха подарък – специални чаши за многократна употреба, с което компанията акцентира на своя ангажимент към опазване на околната среда.
През следващия месец предстои откриване и на още един обект в Гранд Мол във Варна, като продължават преговорите за разширяване на веригата и в още места. Вече се извърши и реновиране на всички заведения на компанията у нас.

Велин Манов

Подобни публикации