Супергероите на Диема се впускат в епично приключение

 Супергероите на Диема се впускат в епично приключение

За трети път телевизия Диема ще отведе зрителите на фантастично приключение в „Супергероите на Диема“.
Начало тази седмица ще поставят двата филма от поредицата за „Капитан Америка“ – „Първият отмъстител“ и „Завръщането на първия отмъстител“. Първият разказва приключенията на Стив Роджърс (Крис Евънс), който става доброволец в експериментална програма, която го превръща в супер войник, известен като Капитан Америка. Той се обединява с Бъки Барнс (Себастиан Стан) и с Пеги Картър (Хейли Атуел), за да обяви война на зла организация, предвождана от Червения череп (Хюго Уийвинг). В другия супергероят ще се озове във Вашингтон, където се опитва да се приспособи към съвременния свят след катастрофалните събития в Ню Йорк. Когато негов колега е нападнат, Стив се забърква в интриги, които излагат на риск целия свят.
Следващата седмица „Пазители на Галактиката“ ще се заемат с предпазването на света от злото. Хитовият екшън, с две номинации „Оскар“, включва звезден актьорски състав от холивудски любимци. В две последователни вечери ще бъдат излъчени двете части. В първата зрителите ще се пренесат във фантастичната Галактика, където дръзкият авантюристПитър Куил (Крис Прат) ще поведе новите си космически приятели в безразсъдна и смела битка срещу злото. Във втората героите Питър Куил, Гамора, Дракс и Ракета ще трябва да се сражават с огромен звяр, докато се грижат за бебе Грут.
Част от кампанията ще станат още героичните приключения на героите във филмите „Спайдърмен“, „Черната пантера“, „Отмъстителите“, „Тор: Рагнарок“, „Ант-мен“, „Два патлака“ и „Мъже в черно“.
„Супергероите на Диема“ започва на 13 януари. Филмите ще се излъчват всеки четвъртък и петък в продължение на 10 седмици по Диема.

Велин Манов

Подобни публикации