Сървайвър търси своите нови герои

 Сървайвър търси своите нови герои

Приключенско риалити Сървайвър (Survivor) отново се впуска в търсене на своите нови герои. Всеки желаещ да се докаже в епични битки и различни изпитания на духа, да се изправи пред суровата същност на дивата природа и да оцелее, може да го направи в специалната секция на сайта на предаването.
Новият сезон на риалитито за пореден път ще заложи на оригинална концепция, като предложи ново и различно приключение, което ще изненада както участниците, така и зрителите.
Сред екзотичната и предизвикателна природа на Карибите и под мотото „В непознати води” , седмият сезон ще докаже за пореден път, че признанието и титлата „Последният оцелял“ е за онзи, който притежава комплексни качества като устойчива психика, физическа сила, находчивост и стратегическо мислене. Феновете на риалити формата ще станат свидетели не просто на мащабни физически битки и предизвикателства, но и на начина, по който участниците ще изживеят предиззвикателстватаr, търсейки отговор на въпросите: „Мога ли да се справя в кризисни условия и ситуации?“, „Достатъчно силен ли съм?“, „Имам ли качествата да бъда лидер?“, „Мога ли да се доверя на човека до мен?“, „Мога ли да се доверя на интуицията си?“ и „Струва ли си и къде е личният ми предел?“
Сървайвър ще се излъчва по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации