Томас и приятели с нови приключения

 Томас и приятели с нови приключения

Любимата поредица за веселите локомотиви „Томас и приятели“ отново ще забавлява детската аудитороя за 25-и сезон.
Томас е малък локомотив. Той е изпълнен със заразителен оптимизъм и знае, че светът е изключително интересно място, където може да срещне нови приятели, докато пътува. На остров Содор, където живее, има и приятели от Япония и Кения. Най-добрият му приятел е Пърси, който също е от Содор. Малките локомотиви се състезават помежду си, помагат за превозването на вагони до техните местоназначения и през цялото време не спират да се забавляват.
Излъчването на поредицата ще бъде предшествано от първия пълнометражен филм от новата версия на поредицата – „Томас и приятели: Състезание за купата на Содор“. Героите ще участват в надпреварата за титлата. Томас ще започне в отбора на Кана. Но достатъчна ли е екипната им работа, за да спечелят състезанието? В премиерните епизоди, малките герои ще трябва да транспортират изключително важна крушка и… части от ракета.
Филмът ще се излъчи на 28 май по телевизия Бумеранг. А премиерата на поредицата „Томас и приятели“ ще бъде на 30 май отново по Бумеранг и ще се излъчва всеки ден.

Велин Манов

Подобни публикации