„Топ Гън“ и още хитове през септември в A1 Видеотека

 „Топ Гън“ и още хитове през септември в A1 Видеотека

„Топ Гън: Маверик“, „Лошите момчета“ и „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ са топ заглавията през септември в A1 Видеотека.
„Топ Гън: Маверик“ отново среща зрителите с героя на Том Круз. Пийт „Маверик“ Мичъл вече е пилот изпитател след няколко десетилетия служба за американските военновъздушни сили. Мичъл приема да бъде инструктор на пилоти, трениращи за невиждана досега мисия. Това го среща с лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу, син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус. С времето Мичъл разбира, че задачата може да коства всичко на тези, които се нагърбят с нея.
През септември А1 Видеотека събира цялото семейство пред екрана с анимацията „Лошите момчета“. Лентата ни среща с пeт eлитни злодеи от животинския свят, нaчeлo c xитpия им тартор – Вълĸ. В опит да избягат от правосъдието, което ги настига след множеството им измами, злодеите започват да залъгват всички, че вече играят от страната на добрите. Всичко върви по план, докато Вълк не осъзнава, че наистина му харесва да бъде добър. Това поставя цялата банда на кръстопът – да продължат своя живот на измами или наистина да вършат добро. Анимацията е дублирана на български език, което я прави подходяща за цялото семейство.
Есента в А1 Видеотека започва вълнуващо и с най-новото попълнение в пoредицата „Фантастични животни“, която е част от света на вече легендарния Хари Потър. Третият филм се казва „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ и проследява историята на младия професор Дъмбълдор в битката му с могъщия черен магьосник Гриндевалд. Дъмбълдор знае, че не може да го спре сам и затова поверява на зоомага Нют Скамандър изключително важна задача. Той трябва да поведе една безстрашна група от магьосници, вещици и дори един храбър мъгъл (човек, който не притежава магически способности) на опасна мисия за спирането на Гриндевалд.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия на филми и сериали с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации