Тото триумфира на наградите на БГ Радио

 Тото триумфира на наградите на БГ Радио

С четири статуетки Тото е големият победител на тазгодишната церемония на раздаването на музиканите награди на БГ Радио.
Заедно с групата си „Скандау“ той спечели в категориите „БГ изпълнител“, „БГ дует/трио/вокална група“, „БГ видеоклип“ и „БГ комбинация“. В последните две категории наградата е съвместна със Слави Трифонов и „Ку-ку Бенд“ за парчето „Заедно“. Миро получи признанието в категориите „БГ текст“ и „БГ песен“ за „Очите“. Поли Гнова е най-добрата БГ изпълнителка, а БТР – най-добрата БГ група. Приза за БГ дебют грабнаха „Керана и космонавтите“. Михаела Маринова си тръгна като победителка в категорията „БГ албум“ за „Стъпка напред“. БГ посланик е Виктория Георгиева, а БГ вдъхновение са „Тоника СВ“ и Стефан Диомов. Изненадващо без статуетка останаха Дара, Графа, 4 Magic и Михаела Филева.
Наградите на БГ Радио са единствените награди, избрани изцяло от българските слушатели и фенове на българската музика. Над 23 хиляди са гласувалите тази година. С церемонията БГ Радио отбеляза и своята 20-годишнина.

Велин Манов

Подобни публикации