Устата влиза в затвора

 Устата влиза в затвора

Какво друго се очаква от Иван Динев-Устата, освен нещо, за което дълго ще се говори.
Екстравагантният шоумен отново е на ръба на скандала и реши, че доброволно ще влезе в… затвора! … В женския затвор! … В Сливен… Днес!… За да даде запомнящо се начало на националното стендъп турне „Звездите отзад“. А защо турнето започва от затвора? „Защо не?“, отговаря Иван Динев и продължава: „лишените от свобода не са лишени от чувство за хумор. А и там имам стабилна гаранция, че публиката няма да избяга. Пък и аз съм наистина подходящият човек, за да изнесе шоу там. Твърде рисковано би било да поканят Ергенът например.“
„Звездите отзад“ е нетипичен стендъп, не само защото самото шоу е представено от ярка и неподражаема звезда, но и защото героите в него са едни от най-популярните личности от българския шоубизнес. Устата, в своя великолепен стил играе с имена и случки, пуска органичен смях директно в публиката, обръща темите, избухва в емоциите и поднася фантастична стенд ъп програма, след която всичко друго ти се струва скучно.
Турнето ще премине на 28 септември през Видин, 29 септември – Монтана, 5 октомври – Габрово, 6 октомври – Велико Търново, 12 октомври – Русе, 13 октомври – Казанлък, 14 октомври– Ямбол; 31 октомври – Варна и 4 ноември – София.

Велин Манов

Подобни публикации