„Фантастични приятели“ с Джеймс и Оливър Фелпс в HBO Max

 „Фантастични приятели“ с Джеймс и Оливър Фелпс в HBO Max

Снимка: Dash Pictures / HBO Max

Джеймс и Оливър Фелпс – известни още като близнаците Уизли от Хари Потър са водещите на документалната пътешественическа поредица „Фантастични приятели“, която ще има своята премиера у нас днес, 9 юли в HBO Max. Шестте епизода ще бъдат достъпни по един в поредни съботи и ще пренесат зрителите в Санта Лусия, Исландия, Дубай, Полша, Австрия и Ирландия, които ще ги видят през очите на Джеймс и Оливър и техните домакини.
„Фантастични приятели“ комбинира приключенски посоки, предизвикателства и празнуване на приятелството. Продуциран и режисиран от номинирания за „Ем“и режисьор Даниел Шарп, всеки епизод показва близнаците Фелпс да пътуват до място, за да се срещнат с един от известните си приятели, който поема ролята на техен екскурзовод. Актьорският състав включва познатите ни от „Хари Потър“ Евана Линч, Бони Райт и Люк Йънгблъд, както и Мейзи Уилямс, Софи Скелтън и Хейли Джоел Осмънт.. Действието се развива от Исландия до Ирландия, от Санта Лусия до Дубай, а докато близнаците разширяват хоризонтите си и изследват нови територии, взимат участие в поредица от предизвикателства.
„Беше страхотно да мога да пътувам отново и да създадем тази забавна, дръзка и иновативна поредица. Работата с Джеймс и Оливър е истинско удоволствие, именно защото те имат много по-обхватно участие от това да са само пред камера. Като ко-продуценти и технически ръководители до главни ‚виновници‘ за гостите ни по епизоди, заедно вървяхме напред в този проект“, споделя продуцента и режисьор Даниел Шарп.
Различните места поставят гост-звездата в ролята на екскурзовод, който споделя със зрителите и красотата и предизвикателствата на своето родно място. Всеки епизод е пълен с предизвикателства, състезания, премерен риск и най-вече с топлина и приятелство.

Велин Манов

Подобни публикации