Отмениха Фестивала на рибата и виното

 Отмениха Фестивала на рибата и виното

Фестивалът на рибата и виното, който трябваше да обогати за трета поредна година културния календар на Бургас с атрактивна програма, вкусни демонстрации, игри и много настроение, беше отменен във връзка с променената епидемична обстановка в страната. Решението е на община Бургас.
Жителите и гостите на града  го очакваха между 10 и 12 септември. По време на събитието бургаски заведения трябваше да имат свои кулинарни шатри, а готвачите им да приготвят пресни морски деликатеси на живо пред посетителите. Рибена супа, скариди, калмари и други специалитети щяха да се готвят в изобилие. Беше предвидено всеки фестивален ден да приключва с концерти с уяастието на Веселин Маринов, група „5-те Сезона“, създадена от Стефан Диомов, „Контрол“, Елица Димитрова трио, група Homeovox, Yavi и още над 100 артисти.
„Продължаваме да търсим опции за провеждането на Фестивала до края на годината, въпреки че възможностите за това са без ясни параметри засега. Ще следим и анализираме внимателно ситуацията!”, споделят организаторите.

Велин Манов

Подобни публикации