Форум на развлекателната и игралната индустрия

 Форум на развлекателната и игралната индустрия

Едно от най-мащабните и значими събития в развлекателната и игралната индустрия BEGE 2022 се завръща след двугодишна пауза. 80 фирми-изложителки вече заявиха участие.
С репутация на едно от най-успешните и иновативни изложения не само на Балканите, но и в Европа, BEGE се радва на засилен интерес, като за поредна година своето участие потвърдиха EGT, Amusnet Interactive, Mеrkur Gaming, Interblock, BetConstruct, Digitain, Apex Pro Gaming, Telematic Interactive/ Palms Bet, Ultraplay, Advansys, Alberici, AlfaStreet Trade BG, Apollo, BULGAMES, Fininvest, Magic play, Road Games International, SUZOHAPP, Winsystem, Zitro, Industrias Lorenzo, Innovative Technology, Casino Gaming Innovation (CGI), Crane payment Innovations (CPI) и други. Сред дебютантите са Unique Technology Solutions, Elninho Consulting, Patir, Al web code, Right Rental, Tyent, Everymatrix and Teknikkart kart sistemleri.
Ще се проведе Източноевропейската конференция на игралната индустрия (EEGS). В зоната на EEGS ще протече богата програма от представяния и дискусии по горещите теми в индустрията, а редица компании ще покажат своите достижения в Зоната за презентации на изложението.
BEGE е изложение на игралната и развлекателната индустрия за региона на Европа. За поредна година то ще събере изложители и посетители от цял свят. Водещото събитие е ориентирано към бизнеса и дава възможност за установяване на търговски контакти и представяне на продукти от развлекателния и игралния сектор, както и технологични продукти за оптимизиране на оперативните, управленските и контролните процеси. Представените сектори обхващат продукти и услуги, застъпени в основната дейност на хотели, развлекателни центрове, търговски комплекси, ресторанти, барове, казина, и др., както и спомагателни продукти от маркетинг сектора, дигиталните технологии, мобилните приложения, системите за сигурност и контрол, вендинг оборудването и други.
BEGE 2022 ще се състои между 22 до 24 ноември 2022 г. в Интер Експо Център.

Велин Манов

Подобни публикации