Хитови криминални поредици в телевизионни ефир

 Хитови криминални поредици в телевизионни ефир

Кадър от сериала „Загадъчни убийства по Агата Кристи“

Ефирът на дамския канал биТиВи Лейди ще изненада почитателите на детективските сериали с криминални съботно-неделни вечери. Началото ще бъде даден на 14 май с френската криминална поредицата „Загадъчни убийства по Агата Кристи“, която ще върви всяка събота, а от 22 май тръгва един от най-гледаните европейски сериали за последните няколко години – „Сезар Вагнер“.
Действието в „Загадъчни убийства по Агата Кристи“ се развива в Северна Франция през 30-те години на миналия век, а главни герои са комисар Жан Ларозие (Антоан Дюлери) и неговият нещастен младши офицер инспектор Емил Лампион (Мариус Колучи), които разследват криминални мистерии по бестселърите на Агата Кристи.
В центъра на премиерната поредица „Сезар Вагнер“ е хипохондричният инспектор със закоравяло сърце Сезар Вагнер, който се премества в полицейското управление в Страсбург и трябва да се адаптира към новия си екип. Задачата обаче не се оказва никак лесна, след като на Сезар за пръв път му се налага да се сблъска с чувства и емоции, които до този момент никога не е изпитвал. Аудитория на сериала във Франция достига до 5 милиона зрители на епизод.

Велин Манов

Подобни публикации