Хитови предавания на НОВА се завръщат с нови сезони

 Хитови предавания на НОВА се завръщат с нови сезони

Едни от най-предпочитаните предавания на НОВА се завръщат с нови сезони от септември и ще предложат на аудиторията необикновени истории и интересни събеседници.
Нови вълнуващи човешки истории и различни гледни точки по оспорвани казуси предстоят с епизодите на „Съдебен спор“. Всяка събота и неделя от 3 септември водещата Нана Гладуиш ще даде възможност на потърпевшите да представят аргументите си по реални правни казуси. Към екипа на предаването ще се присъедини и нов пристав в лицето на Йоан Богданов.
Даниела Тренчева и екипът на „Ничия земя“ се завръщат с необикновени разкази от 3 септември, а в първия епизод от новия сезон ще потърсят различните пътища за справяне със себе си с помощта на успели да постигнат мир със себе си и света хора. Доколко това е възможно и действително ли са променили живота си към добро? Какви са методите, с които се цери душа и какво се крие зад справянето със силата на мисълта? Тази събота зрителите ще чуят за мъдростта на Изтока, но и за приложението ѝ по българските улици.
От 4 септември журналистът Галя Щърбева ще представи вдъхновяващите истории за новия път към щастието, далеч от големия град, в предаването „Да хванеш гората“. Зрителите ще се запознаят с българка, прекарала 20 години от живота си в най-големия град на американския щат Вашингтон – Сиатъл. Тя решава да преобърне житейския си път на 180 градуса и да сбъдне голямата си мечта – да се пресели в родопско село с 8 жители, където да създаде къща за гости, културни събития и прожекции на филми.
„На кафе“ се завръща на 5 септември по НОВА и ще зарежда зрителите с добро настроение всеки делничен ден. Заедно с емблематичната водеща Гала, панелистите Кристина Патрашкова, Ромина Тасевска, Юлиан Константинов, Дарин Ангелов и Георги Блажев ще представят едни най-любопитните теми и личности с голяма доза позитивизъм. През есенния телевизионен сезон лайфстайл предаването ще предложи и нови рубрики, една от които с актрисата Здрава Каменова.
Нови епизоди на семейната игра „Семейни войни“ очакват публиката с водещия Цветомир Иванов от 9 септември. Колоритни български семейства ще се изправят в забавна битка помежду си всеки петък, преди най-новата телевизионна игра на НОВА „Голямото преследване“.

Велин Манов

Подобни публикации