„Хуауей“ с пътуващо изложение

 „Хуауей“ с пътуващо изложение

Пътуващо изложение демонстрира пред българската публика последните тенденции в технологичните решения, разработени от „Хуауей“.
Производствена линия, ръководена от изкуствен интелект, е част от множеството разработки на компанията. Демонстрира се и образователна технология с добавена реалност, която позволява на потребителите да имат бърз и лесен достъп до съдържанието на каквото и да е устройство. Дисплей от следващо поколение за осъществяване на 3D холограмни видео разговори, както и специално разработена технология за интелигентен офис, също са сред акцентите на изложението. „Хуауей“ представя и своите проекти от Tech4All – дългосрочна инициатива за дигитално приобщаване с цел използване на технологии и приложения от хора и организации навсякъде по света.
„Ние се радваме изключително много, че можем да представим и в България най-новото от интелигентните продукти, които разработваме. Светът се развива с все по-бързи темпове и дигитализацията ни дава възможност да реализираме изключително вълнуващи и смели проекти за нашите потребители“, коментира Дженсен Ли, генерален мениджър на „Хуауей България“.

Велин Манов

Подобни публикации