Хули Леонис с „Приказките на Луната“

 Хули Леонис с „Приказките на Луната“

След „Очевидните скрити истини“ Хули Леонис започва новата си поредица „Приказки от XII дом“, която повежда читателите на пътешествие в търсене на хармонията и дълбокия смисъл. Първата книга „Приказките на Луната“ представлява магическа притча за едно от най-важните небесни тела в астрологията.
Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки: отношенията родители-дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.
Красива и емоционална, книгата „Приказките на Луната“ е едно познато, но и безкрайно изненадващо пътешествие. Именно по този път героят среща тореадора, орача, жената от тресавищата, хората от фабриката и всички те му показват посоката, но никой не знае къде свършва криволичещата пътека. За да открие крайната точка и да се прибере в истинския си дом, той трябва да се научи да разчита поличбите на Луната и да се вслушва в сърцето си.
Преобразяващата сила на Луната помага за правилното ориентиране в живота. Тя винаги носи истината и показва правилния път. Ако животът е една разходка в гората, то Луната казва какво да си вземе човек, за да се чувства сигурен и щастлив.
Книгата разкрива нуждата от грижа, любов и внимание към Луната и нейната преобразяваща сила, иначе тя закърнява. А случи ли се това, повяхва и целият емоционален свят на човека и душата му започва да умира. Тялото може да продължи да съществува инстинктивно, да се храни, да се мести, да прави секс, но то вече ще е празно от съдържание и никога няма да може да бъде щастливо.
Премиерата на книгата ще се състои на 22 ноември в бар Singles, НДК.
„Приказките на Луната“ се издава от „Апостоф“.

Велин Манов

Подобни публикации