Хю Джакман, Марго Роби и Виола Дейвис в А1 Видеотека през декември

 Хю Джакман, Марго Роби и Виола Дейвис в А1 Видеотека през декември

Един от най-празничните месеци на годината е тук и декемврийската селекция на А1 Видеотека е предпоставка за много добро настроение пред телевизионния екран за цялото семейство. Зрителите ще могат да се насладят на топ заглавия като любимия на малки и големи „Пес патрул: Филмът“, екшън хита „Отрядът самоубийци“ и научнофантастичната мистерия „Игра на спомени“.
Анимацията, „Пес патрул: Филмът“ е базирана на популярния детски сериал. Тя отвежда познатите на мнозина герои на мисия в Адвенчър Сити. Там те срещат стария си противник Хъмдингър, който вече е станал кмет на града и е започнал да предизвиква хаос сред гражданите. Към любимите герои в мисията за спасение на града се присъединява и нов съюзник – дакелът Либърти. Въоръжени с нови вълнуващи джаджи, спасителите на Адвенчър Сити се впускат в борба със злото, която ги води до най-различни приключения.
„Отрядът самоубийци“ е сред хитовите заглавия на годината. Филмовият феномен събира едни от най-големите имена в Холивуд като Марго Роби, Идрис Елба и Джон Сина, за да разкаже за емблематичния за DC Comics вселената екип от антигерои. Те са готови на всичко, за да се измъкнат от Бел Рев, определян като най-суровия и непробиваем американски затвор. Това ги води до поредната мисия, зададена им от Виола Дейвис в ролята на Аманда Уолър – агент от разузнаването и ръководител на операцията. Тя ги изпраща на отдалечения и пълен с врагове остров Корто Малтезе. Мисията е опасна и е почти сигурно, че води до лош край за героите от отряда самоубийци, което прави филмовото преживяване още по-вълнуващо.
„Игра на спомени“ е за любителите на научната фантастика и мистериите. Действието се развива в близкото бъдеще, когато климатичните промени са довели до качване нивото на океаните, наводнявайки много крайбрежни градове. Високите температури карат населението да е активно предимно през нощта. Хю Джакман влиза в ролята на Ник Банистър, който има бизнес за спомени. Той разполага с техника, която позволява на клиентите му да преживеят различни свои спомени от миналото сякаш им се случват отново в настоящето. Животът на Ник се променя, когато среща мистериозна жена на име Мей. Двамата се впускат в любовна връзка, която рязко приключва, когато Мей изчезва. В търсене на жената, която обича, Ник осъзнава, че всъщност изобщо не я познава, което въвлича него и зрителите в спиращ дъха трилър с неясен край.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации