„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

 „Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

Днес „Черешката на тортата“ се завръща ударно с нов сезон.
Началото на кулинарното дерби ще дадат дерматологът Камелия Присадашка, Мис България 2006 Славена Вътова, моделът и кандидат-кмет от Момин проход Диана Габровска, участникът в четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България Мартин Николов и DJ Mascota. Участниците в амбициозната петица ще се впуснат в истинско кулинарно приключение, за да покажат най-доброто от себе си и да зарадват своите гости.
Красотата и естетиката влизат в „Черешката на тортата“ днес с дерматолога с афинитет към изкуството Камелия Присадашка. Тя ще посрещне своите звездни гости в стилния си и изискан дом, а ястията ще приготви в кухня с повече от любопитни уреди. Сьомга, сашими, миди Сен Жак, пресни скариди и треска – главният герой в менюто ще бъде рибата, която ще превърне вечерята в истинско изкушение за сетивата.
Мартин Николов ще покаже своите умения във вторник. Темпераментният домакин ще обърне внимание и на най-малкия детайл в своята италианска вечеря с първокласни продукти. Мартин ще посрещне компанията в „Кухнята на Ада“, където е подготвил истинско кулинарно шоу.
В сряда Мирослав Петков, по-известен като DJ Mascota, превзема кухнята с голяма доза чувство за хумор и разточително меню, а модерните технологии в готвенето му ще бъдат зашеметяващи. Домакинът ще заложи на любими свои рецепти – печената чушка ще се превърне в акцент в почти всички ястия.
Диана Габровска ще посвети своята вечеря на изцяло българския национален дух в четвъртък. Красавицата ще поднесе на гостите си традиционна вечеря, в която ще вложи цялото си сърце, душа и кулинарни умения. Звездните участници ще бъдат посрещнати в патриотичен стил с фолклорна изненада.
В петък Славена Вътова се качва на кулинарния подиум. Мис България 2006 ще поднесе амбициозно и много здравословно вегетарианско меню с внимателно подбрани продукти, a уютната атмосфера ще бъде от най-голямо значение за нея.
Иван Манчев отново ще връчва плакет на най-добре представилия се през седмицата
„Черешката на тортата“ е всяка делнична вечер по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации