Четири места за племената в „Игри на волята: България“

 Четири места за племената в „Игри на волята: България“

Четири различни места ще обитават племената в четвъртия сезон на екстремното риалити „Игри на волята: България“. Разпределението ще се решава чрез тежки отборни битки на Арената. Всяка седмица състезателите ще се впускат в ожесточена борба за мястото, на което ще пребивават през следващите седем дни. Една от изненадите на сезона ще бъде новото четвърто място, което ще преобърне хода на играта.
Победителите в битките за територия ще отпразнуват успеха си в охолството на Резиденцията. Те ще се настанят в луксозна къща с всички възможни удобства и гледка към морската шир. На разположение на участниците ще са няколко спални, бани, лятна кухня и басейн. В рамките на седмица племето ще живее в лукс сред изобилие от храна и възможност за отмора след изтощителните битки.
Племето, заело втора позиция в териториалните битки, ще се настани в Стопанството. Там участниците ще имат покрив над главите си, но ще трябва да заслужат прехраната си с тежък труд. Те ще се грижат за животните в двора и за голямата градина с плодове и зеленчуци, следвайки инструкциите на своя стопанин Пламен Томов.
„Ще им давам всякакви задачи, каквито са нужни в стопанството. Като е сухо и горещо, трябва да се полива. Като стане почвата набита, трябва да се разкопае. Да обират продукцията също трябва.”, каза Томов. Стопанството изисква много грижи, затова по време на своя престой там, състезателите ще бъдат под зоркия му поглед и ще следват неговите напътствия.
Племето, претърпяло загуба на териториалната битка, ще се изправи пред предизвикателството да оцелява на Дивата река. Изолирана от цивилизацията, тя не предлага на участниците нито храна, нито подслон. Тяхното оцеляване ще е в резултат на силна воля, издръжливост и находчивост. Племето, попаднало на този живописен бряг, ще изпита силата си в изключително сурови условия.
„Игри на волята: България“ ще се излъчва от 3 септември по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации