Шантави рисунки-мисунки се завръщат

 Шантави рисунки-мисунки се завръщат

Топ-звездите на „Шантави рисунки-мисунки“ Бъгс Бъни, Ловеца Елмър, Тасманийския дявол Таз, Туити, Силвестър, Марвин Марсианеца, Койота, Бързоходеца, Дафи Дък и Порки Пиг се завръщат за нови приключения.
Добре познатите от десетилетия герои са си същите, но бързат да ни покажат новите си шеги и остроумия. Бъгс все още е много умен и винаги надхитрява Елмър, точно както Бързоходеца се измъква на Койота, а Туити на Силвестър. Дафи и Порки вечно изпадат в беди – но затова пък създават незабравими спомени.
В премиерните епизоди на поредицата, Дафи и Порки отново ще се забъркат в забавни неприятности. Всичко започва, защото Дафи иска да отиде на пътешествие в джунглата. Въпреки че Порки ще го е страх от непознатата гора, той, както винаги, ще се съгласи с предложението на патока. От момента, в който се качат на слон, за да стигнат до магически храм, пътуването им ще се превърне в увеселително влакче от преживявания. В други от епизодите, Бъгс Бъни ще срещне чудовище, създадено от зъл учен, а Силвестър ще попречи на Туити да пече кексчета.
„Шантави рисунки-мисунки“ ще започне на 10 януари и ще се излъчва всеки ден по Картун Нетуърк.

Велин Манов

Подобни публикации