„Шоуто на Николаос Цитиридис” с нещо смешно всеки ден

 „Шоуто на Николаос Цитиридис” с нещо смешно всеки ден

Свежо, оригинално и все така забавно „Шоуто на Николаос Цитиридис“ днес се завръща в телевизионния ефир. Очарователният Николас, бендът и целият екип на предаването са готови с нова порция първокласен хумор и вече нямат търпение да зарадват зрителите с „нещо смешно всеки ден“, каквото е мотото на новия сезон. И тази есен късното шоу ще продължава да забавлява и онлайн феновете си с нови страхотни дигитални епизоди на „По-късното шоу на Николас Цитиридис“, които ще са достъпни за всички веднага след ефир.
Още със старта на новия сезон в понеделник шоуто ще постави „точка“ на лятото с оригинална и повече от смешна дисекция на най-важните и забавни събития от последните месеци. Много смях и широки усмивки пред екраните ще предизвика и разходката на Николаос с „машина на времето“. В бъдещето, водещият ще открие, че „тъпите смешки“ са абсолютно забранени, но той ще оправи това.
„В крак с времето“ и без да пропуска комичния елемент шоуто ще започне кампания, в която някои от звездите на България ще споделят защо е важно да се гласува. Популярните лица ще разкажат пред камерата и какво им се е случило, когато не са гласували и дали са съжалявали за това.
Предаването може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България. Предаването се реализира в съответствие със „зелените практики“ с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък.
През лятото, за първи път в историята си, шоуто представи интерактивна изложба с весели фотографии подбрани от всичките му сезони досега. Изложбата включваше 26 уникални снимки с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Николаос и направи елегантен преход и с усмивка към новия му сезон.
„Шоуто на Николаос Цитиридис” се излъчва от понеделник до петък по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации