Юбилеен сезон на „Като две капки вода“

 Юбилеен сезон на „Като две капки вода“

Шоуто за имитации „Като две капки вода“ ще отпразнува юбилеен сезон в телевизионния ефир с изненадващи превъплъщения и много изненади. Водещи на 10-ото издание на уникалния формат ще бъдат Герасим Георгиев-Геро и Димитър Рачков, който се завръща в предаването специално заради годишнината.
„Не са много предаванията, които имат толкова дълъг живот. Щастлив съм, че „Като две капки вода“ е това, което беше, и продължава да привлича толкова много зрители. Това е форматно предаване и не можем да го променяме, но винаги можем да изненадаме публиката. Много мислехме какво да направим и решихме Рачков да се върне в шоуто. Той е емблема на „Като две капки вода“ и ще води юбилейното издание с Геро. „Забраненото шоу на Рачков“ ще оставим за септември, тъй като просто е невъзможно Рачков да води две предавания“, каза продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.
Той разкри и първите двама участници, които ще влязат в предаването. В надпреварата ще се включат актьорите Руслан Мъйнов и Моню Монев. Руслан Мъйнов е любим български актьор и певец, познат на зрителите от театралната и музикална сцена, както и от телевизионния екран. Моню Монев, познат на зрителите като доц. Мазов от хитовия медицински сериал „Откраднат живот“, също ще изпита певческите и актьорските си умения на сцената.
Артистичните изпълнения на всички участници ще бъдат оценявани от любимото трио на зрителите – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки. В юбилейния сезон във всяко предаване към тях ще се присъединява и четвърта гост-звезда.
„Като две капки вода“ започва на 13 март 2013 година по НОВА. През деветте сезона на предаването са участвали едни от най-обичани български звезди. Победители в сезоните досега са Рафи Бохосян (1-ви и 9-и сезон), Невена Бозукова – Неве (2-ри сезон), Ненчо Балабанов (3-ти сезон), Калин Врачански (4-ти сезон), Михаела Маринова (5-и сезон), Славин Славчев (6-и сезон), Стефан Илчев (7-и сезон) и Фики Стораро (8-и сезон).

Велин Манов

Подобни публикации