Юсерин празнува 20 години в България

 Юсерин празнува 20 години в България

Бранд номер едно по препоръки от дерматолози и фармацевти в България за 2021 година Юсерин (Eucerin) навършва 20 години на българския пазар.
Юбилеят стана повод компанията да изненада своите почитатели и партньори с новата серия Hyaluron-Filler+Elasticity. Иновациите във формулата включват революционната патентована съставка против пигментни петна – Thiamidol, нов комплекс колаген-еластин в комбинация с два вида хиалуронова киселина. Те редуцират възрастовите петна, подобряват еластичността на кожата и запълват бръчките. Новата обогатена формула помага на зрялата кожа да изглежда по-млада, по-гладка, по-сияйна. За още по-специално преживяване серията идва в опаковки с нов, по-луксозен дизайн.
„Изминалите 20 години бяха вълнуващо пътуване, което стартирахме с 4 продуктови серии в нашата страна, а днес те вече са 18. Изградихме прекрасен екип и стабилни дългосрочни партньорства с дерматолози, фармацевти, медии и инфлуенсъри. Благодарение на всички вас, Eucerin® достигна първа позиция в аптеките в България “, каза Вяра Караджова, мениджър „Фармацевтичен канал“, Beiersdorf България и допълни: „Ние вярваме, че продуктите ни помагат на хората, страдащи от различни кожни състояния, да поемат живота си в свои ръце – уверено и със самочувствие. Новата серия Hyaluron-Filler+Elasticity с обновена формула, която адресира всички проблеми на зрялата кожа, е отличен пример за това.“
По време на събитието дерматологът доц. Етугов разказа повече за процесите на стареене на кожата, основните проблеми на зрялата кожа и по какъв начин новата формула на Hyaluron-Filler+Elasticity таргетира всички тях едновременно – дълбоките бръчки, липсата на еластичност и отпускането, както и възрастовите пигментни петна. „Формулата е иновативна“ -коментира доц. Етугов и допълни: „Thiamidol e забележителна съставка с впечатляващи резултати в борбата с пигментните петна, в т.ч. и възрастовите петна – едно от най-често срещаните изменения при зряла кожа на лицето.“
Thiamidol е едно от основните конкурентни предимства на Юсерин както в България, така и в световен план. Съставката е вложена в антиейдж серията за зряла кожа Hyaluron-Filler+Elasticity, продукт против акне DERMOPURE и разбира се в серията за борба с пигментните петна Anti-Pigment. DERMOPURE Серум с тройно действие е уникален за България продукт за грижа при постинфламаторна хиперпигментация (пигментни петна вследствие на възпаления от акне). Другият уникален продукт на марката е Actinic Control SPF100 – сертифицирано медицинско изделие за превенция на актинична кератоза и немеланомен рак на кожата.
В бъдеще брандът възнамерява да продължи да развива и популяризира продуктите си с Thiamidol, тъй като вижда огромното значение, което те имат за пациентите и почитателите на марката. Останалите приоритети на Юсерин в България са запазване на първата позиция по препоръки сред дерматолози и фармацевти, изграждането на марката като най-иновативна в дигиталната комуникация, запазване и развитие на най-добрия екип и продължаване на усилията в сферата на устойчивото развитие.
Към събитието се присъединиха над 700 гости от цялата страна – лекари, фармацевти, консултанти, медии, инфлуенсъри и екипът на компанията. За доброто настроение се погрижи певецът Миро.

Велин Манов

Подобни публикации