ЮСК България с нова коледна колекция

 ЮСК България с нова коледна колекция

ЮСК (JYSK) представи новата си коледна колекция – Nordic Mood и дизайн тенденциите за празничния сезон 2022. В интериорните и екстериорни решения скандинавската верига се завръща към корените си, наблягайки на природни цветове и матери в новата коледна колекция аксесоари и декорация.
Колекцията съчетава елементи и предмети, които могат да се използват през цялата година, създавайки уютна атмосфера подчинена на основните тенденции в скандинавския дизайн за 2022 година Това споделиха представителите на международната верига по време на специалното събитие „Коледно вдъхновение“. С особен фокус бяха най-новите предложения от колекцията Nordic Mood, представяйки и трите тенденции в интрериорния и екстериорен дизайн за годината – BALANCE, UTOPIA, GROUNDED, а селекцията от най-продавани серии включваше артикули ELDARIT, MALIAS и GAVE, HALM, част от която е и любимият коледен елф с нахлупена шапка, TRILOBIT и RIND.
Новата колекция Nordic Mood, която любителите на изчистения скандинавски дизайн могат да открият във физическите магазини на датската верига, както и в онлайн магазина, изпъква със семпъл дизайн, преобладаващ нюанс на сивия цвят и е с подчертано градски характер. Nordic Mood съчетава предмети, които могат да се използват през цялата година, с елементи, които създават и уютна, топла коледна атмосфера, за да може потребителите да се наслаждават на празничния сезон с любимите си хора. Колекцията представя модерен вариант на традиционния коледен елф със сива шапка, нахлупена върху очите, който се вписва във всеки интериор.
Трите тенденции за сезона се допълват по брилянтен начин, като в същото време предлагат доста различни продукти. На първо място стои желанието да се отговори на потребността на клиентите лесно да смесват и комбинират продукти от различни категории, за да създадат свой собствен стил в дома си, както на закрито, така и на открито.
BALANCE е тенденцията, която връща към основите. Функционалните и красиви продукти с дълъг живот са много търсени. Комбинациите са безкрайни, тъй като цветовете са от основните гами. Вдъхновението идва от скандинавските плажове и пясъчни дюни със светли и естествени тонове.
UTOPIA се ражда в нуждата от нови решения, нови повърхности и нови дизайнерски езици. Сред хаоса и несигурността, ние търсим измерение на съвършенство, където можем да въздъхнем със заслужено облекчение. Цветовите нюанси в тази тенденция са отличимо скандинавски – топло червено, фини пастели, съчетани с каки и студени светлосини нюанси на северното лято.
GROUNDED доставя усещане за спокойствие, от което всеки има нужда в лудото време, в което живее. Защото винаги има място за уютен комфорт по традиционен начин, но все пак и стремеж към нови открития в добре позната обстановка. Цветовете в тази тенденция са дъхновени от тоновете на различни плодове и зеленчуци, като праскова, лук, смокиня и патладжан, както и естествените нюанси на дивите полета, в които природата процъфтява в своите естествени цветове.

Велин Манов

Подобни публикации