200 часа нови истории в Сторител

 200 часа нови истории в Сторител

Мартин Светославов-Мъци

200 часа нови истории предлага Сторител за своите почитатели.
Сред тях е „Лисица“ на младият влогър Мартин Светославов-Мъци. Той застава за първи път пред микрофона за записа на своята дебютна книга. Тя е искрен разказ за това как се пробива в света на инфлуенсърите и ЮТюб обществото.
Вълнуващата лична история на австрийския алпинист Хайнрих Ханер „7 години в Тибет“ е разказана от Симеон Владов. Авторът е бил на експедиция в Хималаите, когато Англия обявява война на Германия. След това той е арестуван от британската армия в Индия и изпратен в лагер за военнопленници. Австрийският алпинист прави няколко опита за бягство и накрая успява да стигне до границата на Тибет – земя, която рядко приема чуждестранни посетители. Докато светът пулсира в ритъма на световна война, Тибет има свои проблеми. Хайнрих прекарва седем години в Тибет, но Тибет остава в сърцето му за цял живот.
Мотивиращо съдържание, бизнес ръководство, формула за успех са само част от описанието на „Законът на успеха: Мозъчният тръст“ от Наполеон Хил. Aудиокнигата разказва за най-богатите мъже от средата на ХХ век, както и за начините, по които всеки може да постигне богатство, успех и благополучие в живота си. Момчил Степанов озвучава аудиокнигата.
„Войната на маковете“ е фантастичен роман, вдъхновен от най-мрачните глави на китайския ХХ век. Историята, прочетена от Яна Кузова, разказва за сирачето Рин, която вместо да следва дълга си в малкия град, смело поема по свой път.
Георги Георгиев-Гого чете четвъртия криминален роман на Крис Картър „Скулптора“. Гласът на Христина Ибришимова разказва историята в „Сестра на Луната: Историята на Тиги“ от Лусинда Райли – петата книга в поредицата „Седемте сестри”.

Велин Манов

Подобни публикации