ESKO представя нов албум с арт инсталация

 ESKO представя нов албум с арт инсталация

Хип-хоп изпълнителят ESKO открива изложбата „Виж, чуй, усети“, като част от представянето на третия си албум „Наопаки“.
Към всяка песен от него е създадена арт инсталация, а музика и визия са свързани чрез специално приложение, което добавя виртуална реалност и обогатява усещането. Индивидуални слушалки ще позволят на всеки от присъстващите да се потопи неповторимо в музиката и с всички сетива да влезе в нестандартния, но много интересен свят на Веселин Кръстев – ESKO.
„Целият албум е вследствие на това, през което преминах. Искам да го споделя и с песните да покажа цялата гама от усещания, неспокойства и лутания на един човек в депресия. Организмът ми беше попаднал в някакво гранично, пагубно състояние. Дори в песента ми „Шоу за дявола“ разказвам как съм усетил депресията: мислите минават трескаво през главата, искаш да се откъснеш от тях, обаче не можеш… Чрез албума се стремя да кажа и покажа, че нещата може да се подобрят и отново да живееш със заряда и емоцията, която си имал, но за момент- изгубил.“, споделя ESKO .
ESKO живее в Германия от 10 години. Завършва висшето си образование в университета в Регенсбург – специалностите „Наука за медиите“ и „Културология“. В момента се занимава с графичен дизайн, а доскоро управлява и собствен моден бранд.
„Наопаки“ ще бъде представен на 1 септември в арт пространство Nova Art Space.

Велин Манов

Подобни публикации