FOREO с ново поколение на колекция си LUNA

 FOREO с ново поколение на колекция си LUNA

Шведският иноватор FOREO e първата марка за грижа за кожата с дигитализирана версия на свой водещ продукт като NFT преди конвенционалното му пускане на пазара. Марката постави най-новата колекция LUNA 4 на своята емблематична четка за почистване на лице в блокчейна. Четвъртото поколение LUNA е най-нежната силиконова четка за почистване, правена някога и най-добрият начин да получите здрава кожа. Гамата LUNA 4 включва: LUNA 4, LUNA 4 MEN, LUNA 4 plus, LUNA 4 mini, LUNA 4 go и първият уред за тяло на бранда LUNA 4 body.
Дръзкият ход на представяне на новите продутки на компанията в метавселената е отговор на тенденцията дигиталните токени да се налагат като гореща тема в индустрията за красота. Появата на блокчейн технологията и пускането специфични за козметичната индустрия NFT-та, стимулират иновациите в целия сектор. С дигиталните токени, разпространяващи се в индустрията, марките за красота вече имат възможност да променят начина, по който продуктите се купуват и продават и FOREO знае това. Технологичният гигант също планира да предостави всички приходи от NFT на три благотворителни организации: Tjejzonen, Hope Givers и National Scleroderma Foundation, като част от постоянните усилия на марката за насърчаване както на грижата за кожата, така и на психичното здраве.
FOREO представя пет различни NFT-та, всяко от които представлява един продукт от най-новата колекция на марката: LUNA 4. Тя е флагманската гама, която компанията планира да утвърди като синоним на чиста и здрава кожа. Всяко NFT ще се предлага в 50 варианта, предоставяйки на потребителите изключителен достъп до ограничено издание от 250 NFT-та. Освен това FOREO пуска и едно специално издание на NFT, което да бъде продадено на търг. Художникът, който стои зад най-желаната част от цялата колекция LUNA, е Мариам, талантлива NFT дизайнерка, която бързо печели популярност и признание на доминирана от мъже NFT сцена. Цялата печалба от продажбата на NFT ще бъде дарена на благотворителни организации, помагащи на хора, които се борят с различни кожни заболявания и психични проблеми. Това включва парите от търга, както и всички възнаграждения, генерирани от търговията с NFT, затвърждавайки допълнително дългосрочния ангажимент на марката към дестигматизиране на проблемите с психичното здраве и създаване на самоустойчива здрава общност.

Велин Манов

Подобни публикации