Huawei Smartphone Film Festival за трети път

 Huawei Smartphone Film Festival за трети път

След две успешни издания на Huawei Smartphone Film Festival организаторите на Международния кино-литературен фестивал Синелибри, съвместно с „Хуауей“ и с медийната подкрепа на АртАкция, обявяват началото на набирането на кандидатури за тазгодишното трето издание.
В него всеки има шанс да заснеме свой собствен късометражен филм с Huawei P50 Pro и да види премиерата му на отворена прожекция на голям екран. За целта по време на първия етап до 20 април, трябва да се изпрати трийтмънт на творбата си. Петима финалисти, избрани от журито на фестивала, ще имат шанс да превърнат идеята си в истинско кино с помощта на Huawei P50 Pro. По традиция членовете на журито влизат и в ролята на техни ментори по време на целия процес. И тази година те са доказани професионалисти в сценарното писане, режисурата, кинематографията, монтажа и актьорското майсторство: Теодора Духовникова, Илиян Джевелеков, Нина Алтъпармакова, Нели Димитрова и Калоян Божилов. Финалистите ще бъдат поставени в ситуация на реална професионална среда. Те ще имат възможност да задават въпроси, да дискутират и да разменят идеи с менторите по време на всички етапи от създаването на един филм, както и да получат навременна обратна връзка по всяко време на продукцията.
Победителят ще спечели устройство Huawei P50 Pro, почетна статуетка, грамота, комуникация в онлайн каналите на Синелибри, АртАкция и „Хуауей“, както и книги от издателство „Колибри“. Класираните на второ и трето място участници печелят: устройство Huawei P50 Pro, грамоти, комуникация в посочените онлайн канали, книги от издателство „Колибри“. Книги ще получат и всички финалисти.

Велин Манов

Подобни публикации