Junior Band с кавър на „Мама, татко и аз“

„Вече 10 години съм на този свят, но възрастните хора така и не разбрах“ е фраза от хита на трио „Спешен случай“ – „Мама, татко и аз“ и прощъпулник на един от най-успешните в момента българки поп певец и композитор Владимир Ампов-Графа.
Талантливите деца от детски духов оркестър Junior Band, които две поредни години бяха част от неговите летни турнета, върнаха песента в радиоефира и интернет пространството, като с помощта на своя ръководител Йордан Цветанов, Графа и автора на новия аранжимент Борислав Бояджиев-Борче създадоха нова, свежа версия на хита от 80-те години на миналия век.
„Това е първият самостоятелен сингъл на невероятните Junior Band. За мен е огромно удоволствие, че именно те направиха кавър версия на първата ми песен, която записах с легендарните “Спешен случай”, когато бях едва на десет години. Музиката и текстът са на баща ми Кирил Ампов. Благодаря на Борислав Бояджиев за жестокия аранжимент и на режисьора на видеото Danyor Nevsta. Йордан Цветанов, ти си истински будител!“, написа Владимир Ампов в профила си във Фейсбук.
Йордан Цветанов е ръководител на детския духов оркестър към СУ „Емилиян Станев“ – Велико Търново. Изключителен професионалист, отдаден на каузата си и силен мотиватор, Йордан успява да превърне Junior Band в най-популярния състав за млади музиканти в цяла България. Йордан създава истински музиканти, според автора на аранжимента Борислав Бояджиев-Борче, който споделя, че записите с децата били абсолютно удоволствие, а самите те не отсъпвали по професионални качества на възрастните си колеги.
Владимир Ампов се включва на по-късен етап във вокалното аранжиране на песента, а когато музикалният продукт е завършен, екипът на Danyor Nevsta създава ефектния видеоклип.

Велин Манов

Подобни публикации