LOVE B:EAT FEST

 LOVE B:EAT FEST

LOVE B:EAT FEST е най-новото попълнение във фестивалния календар на столицата.
Той е посветен на любовта към музиката, градската култура, уличната храна и живота. Идеята на организаторите е да създадат събитие, което да приобщава и да се превърне в ежегоден фестивал с разнообразна програма, в която всеки да намира нещо за себе си.
Български творци, автори и дизайнери ще представят работите си пред градската публика в творчески базар. Организаторите са прибавили креативна работилница на българската художничка Карина Узунова, пърформанси от артистите на академията Нов цирк, развлекателни игри за деца с фокус върху „Игрите на 90-те” – формат, възраждащ любими игри от детството и предлагащ забавление за малки и големи извън мрежата, както и детски работилници и спортно-развлекателни активности за деца. Програмата предвижда графити уъркшоп с едни от майсторите на графити у нас – Емануил Сергиев-Kainone и колектива OSM Clan. Няма да липсва и разнообразна улична храна и плажен бар с летни коктейли.
Музиката ще осигурят имена от независимата сцена, сред които Ивайло Минчев-Funktool, Алекс Стоянов, Keynote, Keenan Blokboy, DJ Brigx и Eo Eintu, който гостува от Франция и други. Те ще отведат публиката на необикновено пътуване през разнообразни стилове и усещания – от органичен синт фънк, спейс диско, мелодичен дръм енд бейс, хипер поп, тропическо буги до ранен хаус и електроника.
LOVE B:EAT FEST е между 3 и 5 септември в пространството зад стадион „Юнак“ със свободен вход.

Велин Манов

Подобни публикации