M&M’S с мисия за създаване на по-добър свят

 M&M’S с мисия за създаване на по-добър свят

M&M’S, част от портфолиото на Марс, продължава своята мисия за създаване на свят, в който независимо от различията ни, всеки е уникален и е незаменима част от общността. С цел да насърчи възприемането на различията сред хората, независимо от културата, расата, етническата принадлежност или общността, в която живеят, компанията обяви своята глобална мисия за създаване на по-добър и по-приобщаващ свят за всички.
M&M’S, марка, разпознаваема заради своите цветни и уникални герои, е синоним на забавление и разнообразие през всички 80 години на своето съществуване. Стремейки се да продължи това и да подобри насърчаването на приобщаването в света, сега тя има за цел до 2025 година да обедини всички чрез силата на забавлението и да подобри чувството за принадлежност на 10 милиона души по света. Като част от тази мисия е създаден M&M’S FUNd – консултативен съвет, чиято роля е да следи за въздействието на марката върху мисията на компанията, който ще предлага ресурси, менторство, възможности и финансова подкрепа в сферата на изкуствата и развлеченията, така че хората да чувстват принадлежност.
За да изпълни мисията си и да представи свят, в който всеки се чувства приет, M&M’S преминава през определени промени, които почитателите на марката ще забележат в дизайна и продуктите. Отличителната цветова палитра на марката ще бъде разширена, а различните форми и размери на шоколадовите бонбони M&M’S ще бъдат използвани, за да покажат, че всички сме различни. Също така е направена свежа и модерна промяна на външния вид на любимите герои на марката, за да се подчертае значението на себеизразяването и силата на сплотеността, защото именно техният външен вид, характер и истории ги правят уникални представители на днешното общество.
Кампанията започна на 29 август.

Велин Манов

Подобни публикации