SOLAR EASTER TRINITY се завръща

 SOLAR EASTER TRINITY се завръща

Точно 10 години след първото си издание, технофестивалът SOLAR EASTER TRINITY се завръща с осем артисти.
2012 е годината, която бележи първия SOLAR EASTER с легендарните Марко Карола и Виктор Калдерон. През годините, фестивалът се превърна в едно от най-мащабните събития на Балканите с редица световни гости. Едно десетилетие по-късно, фестивалът отново е реалност с мащабна концепция. Никол Мудейбер, Дебора Де Лука, дуото „Джойхаузер“, Марсел Фенглър, Брина Кнаус и Лехар са чужждестранните гости. Българските представители ще бъдат Любо Урсини и Стефан Попов.
Силно женско присъствие ще видим зад пулта на фестивала, започвайки с кралицата на техното, а именно Никол Мудейбер. През последните години, тя буквално създаде империя чрез MOOD – изключително влиятелен лейбъл, глобален парти бранд и радио шоу, което се разпространява в 50 държави, с над 20 милиона слушатели седмично. Глобалният обхват на марката ѝ не спира да я води до най-мащабните събития по целия свят. Второто звездно участие на фестивала е това на Дебора Де Лука – италианката, която бързо се превърна във важна част от електронната сцена, благодарение на иновативната ѝ свежа музика. Брина Кнаус е диджей от Словения, чийто блестящи сетове бързо я позиционираха под светлините на прожекторите. Постоянно в движение от 2016 година насам, тя беше гост на важни събития.
Целия си потенциал ще разгърне и дуото „Джойхаузер“,, което последно слушахме в края на 2021 година. Белгийците се завръщат за още един сет пред българската публика с уникалния си почерк и енергия, които изпъкнаха в парчета като Galaxy Phase, C166W и ремикса им на Hypnotized. За втори път в Марсел Фенглър – един от първите резиденти на берлинския клуб Berghain/Panorama Bar. Участие ще вземе и Лехар – диджей и продуцент от Италия с впечатляваща дискография и интригуващи сетове на живо.
SOLAR EASTER TRINITY ще бъде на 29 април в НДК.

Велин Манов

Подобни публикации