Tрейлърът на „В сърцето на машината“ събра стотици хиляди гледания

Официалният трейлър на българската продукция „В сърцето на машината“ събра повече от 500 000 гледания в ЮТюб и социалните мрежи две седмици след премиерата му. Той се отличава с високото качество на звук и картина,.
Филмът беше заснет през август 2020 година. В сърцето на историята е човечността, която може да бъде открита, където никой не очаква. Действието се развива през 1978 година. Група затворници изпълняват принудителен труд в завод. Всеки от тях има различна история, морал и разбирания за живота в затвора и извън него. Нужен е само един ден и необикновена случка, за да преобърне цялото им досегашно съществуване. Сблъсъкът между затворници, надзиратели и милицията по онова време допълва напрежението във филма.
„В сърцето на машината“ е филм, за който режисьорът Мартин Макариев се подготвя повече от 10 години. Сценарият, дело на Борислав Захариев, се основава на истински случай, разказан от близък на самия режисьор. Зад камерата на „В сърцето на машината“ е операторът Андрей Андреев, композитор е Виктор Стоянов. Екранно време делят популярните актьори Александър Сано, Юлиан Вергов, Христо Петков, Христо Шопов, Владимир Зомбори, Стоян Дойчев, Ивайло Христов, Башар Рахал и звездата на македонското кино и театър Игор Ангелов.

Велин Манов

Подобни публикации