Urban Grey представя новия си албум с концерт

 Urban Grey представя новия си албум с концерт

Софийската група Urban Grey ще отбележи издаванвето на новия си албум Freak Show с концерт в София. Специални гости са Engineer Of Death от Троян и Sullen but Straight от София.
Freak Show е третият студиен албум на групата, като досега е издала Fearfignt през 2008 година и Ace of Awareness през 2014 година. Албумът включва 10 песни (и едно кратко интро) в типичния за групата стил, който е смесица от траш, спийд, дет метъл и хард кор. Бързи, енергични и същевременно тежко звучащи композиции, съчетани с нестандартна и стегната структура на песните, рядко надвишаващи три минути дължина носят посланията и настроението, което музикантите от групата искат да предадат на феновете. От текстовете блика ирония към съвремието ни, безпощадна към всичко случващо се в наши дни.
Към заглавната песен на албума вече беше показано и първото видео, заснето от Николай Тодоров.
Преди дни излезе и вторият видеоклип към песента The Interview, заснет и режисиран от Боян Карамфилов.
Urban Grey има над 20-годишна история, с многобройни участия на концерти и фестивали. Подгрява световни знаменитости като „Напалм Дет“ и „Сепултура“. Състои се от Добромир Ганчев – вокали, Николай Берберов „Бебо“ – вокали и китара, Камен Ангелов Stone Angel – китара, Никола Николов – ударни и Соня Траусних – бас.
Групата ще представи албума с мини турне в Сливен, Казанлък, Стара Загора и Пловдив.
Концертът в София ще бъде на 18 ноември в Mixtape 5.

Велин Манов

Подобни публикации